İçişleri Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Konutanlığı bütçelerinin görüşüldüğü Meclis komisyonunda Mhp'li Olcay Kılavuz'un "Demirtaş teröristtir" sözlerinin ardından Hdp'liler "Terörist sizsiniz" yanıtını verince gerginlik çıktı.

Gerginliğin ardından komisyona verilen 10 dakikalık arada vekiller birbirinin üzerine yürüdü. Yaşanan arbedede MHP'li Olcay Kılavuz ve Baki Ersoy ile HDP'li Garo Paylan ile Hüseyin Kaçmaz'ın yer aldığı görüldü.

TBMM'de kavga çıktı! MHP'li ve HDP'li vekiller birbirine girdi

Çıkan arbedede AK Parti milletvekilleri araya girdi. Yaşanan olay nedeniyleCevdet Yılmaz komisyona ara verdi.

Gerginliğin ardından CHP'li Başarır, konuşmasını sürdürdü. Bu kez de Başarır'ın, Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan'ın intiharına ilişkin sözleri Bakan Soylu ile Başarır ve diğer CHP milletvekilleri arasında tartışmaya yol açtı. Soylu, "Ben 6 yıldır böyle bütçe görüşmesi görmedim. CHP buraya provokasyon yapmaya gelmiş. Kılıçdaroğlu talimat vermiş. Buranın da başı Engin Özkoç'tur" dedi.

Bakan Soylu ile CHP'liler arasında yaşanan tartışma sırasında Soylu'nun arka tarafında oturan bürokratlardan birisinin video çekmesi de gerginliğe neden oldu. CHP'li Mahmut Tanal, bürokratın yanına giderek videoyu silmesini istedi. Araya AK Parti milletvekilleri girerken, Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, bütçe görüşmesine 30 dakika ara verdi.

TBMM'de kavga çıktı! MHP'li ve HDP'li vekiller birbirine girdi