ANKARA, () - ANKARA Çankaya Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan CHP'li Alper Taşdelen, "Çankayalıların bize güveni için teşekkür ediyorum. Bu güvene layık olacağız. Kamu hizmeti mantığıyla, bize oy versin, vermesin, tüm yurttaşlarımızı, tüm Çankayalıları kucaklayacağız. Kimseyi ayırt etmeden herkese hizmet götüreceğiz" dedi.

Çankaya Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanan Alper Taşdelen, sonuçların hayırlı olmasını diledi ve Çankayalılara teşekkür etti. Taşdelen, seçim sonuçlarının alınması sonrasında yaptığı açıklamada, "Çankayalıların bize güveni için teşekkür ediyorum. Onlar bize güvenlerini, inançlarını sandıkta gösterdiler. Biz de önümüzdeki 5 yıl bu güvene layık olacağız" dedi.

"TÜM ÇANKAYALILARI KUCAKLAYACAĞIZ"

Kimseyi ayırt etmeden herkese hizmet götüreceklerini, tüm Çankayalıları kucaklayacağını belirten Taşdelen, "Çok çalışarak, kaliteli hizmet üreterek, projelerimizle Çankayalının hayatını değiştiren, çağdaş ve katılımcı bir belediyeciliği yürürlüğe koyacağız. Avrupa başkentlerine eşdeğer bir yaşam kalitesini Çankaya'ya getireceğiz. Belediye bir kamu kurumudur. Kamu hizmeti mantığıyla, bize oy versin, vermesin, tüm yurttaşlarımızı, tüm Çankayalıları kucaklayacağız. Kimseyi ayırt etmeden herkese hizmet götüreceğiz. 5 yıl sonunda yaptığı hizmet ve halkla bütünleşmesiyle gurur duyulacak bir belediye yaratacağız" diye konuştu.

() (MV)