GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'un Atakum İlçesi'nde esnaf ziyaretleri sırasında CHP Atakum İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ni de ziyaret etti. Burada Yavuz Öğretmenoğlu adlı CHP'linin, "Bu vatana sahip çıkın" sözüne, Bakan Kılıç, "Türkiye'ye sahip çıkıyoruz. Ama sahip çıkmayanları da biliyoruz" diyerek cevap verdi.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, partisinin seçim çalışmaları için dün akşam Samsun'a geldi. Bugün de ilk olarak AK Parti Atakum İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililerle bir araya gelen Bakan Akif Çağatay Kılıç, daha sonra AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İshak Taşçı ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretler sırasında CHP Atakum İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'ne de giden Bakan Kılıç, burada Yavuz Öğretmenoğlu adlı bir CHP'linin, "Bizim ekmeğimizle büyüdü. CHP'li o" sözleri ile karşılaştı.
Bakan Kılıç'ın "Ben AK Partili'yim" cevabına Yavuz Öğretmenoğlu, "Şimdi AK Partili'sin. Dedeniz CHP'li idi. Bizim ekmeğimiz var kursağında. Bizden sağlam adamlar çıkar" dedi. İkili arasında geçen diyalogda Bakan Kılıç, "Önemli olan sağlam olması" derken, CHP'li Öğretmenoğlu ise , "Sizin bu günlere gelmenizde CHP'nin emeği çok var. Bu vatana sahip çıkın. Samsun'a da sahip çıkın, Samsunspor'a da sahip çıkın" dedi. Bakan Kılıç ise, "Biz Samsun'a da sahip çıkıyoruz, Samsunspor'a da. Türkiye'ye de sahip çıkıyoruz. Ama sahip çıkmayanları da biz biliyoruz" diyerek karşılık verdi. Bakan Akif Çağatay Kılıç, daha sonra esnaf ziyaretlerine devam etmek için CHP Atakum Seçim Koordinasyon Merkezi'nden ayrıldı.

İA (MS/AAA) (FOTOĞRAFLI)