ZONGULDAK'ta, partisinin il divan toplantısına katılan Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, yerel seçim çalışmalarına hız verdiklerini belirterek "Biz hiçbir ayrım yapmadan bütün cemaatlere, teşkilatlara ve sivil toplum kuruluşlarına gideceğiz" dedi.
SP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, Zonguldak'ta partisinin il divan toplantısına katıldı. İl Başkanı Sadık Kar'ın konuşmasının ardından kürsüye gelen Karaman, bu seçimin kendileri için çok önemli olduğunu belediye başkan adaylarının yüzde 60'ını açıkladıklarını ve yüzde 40'ını da belirlenerek ileriki günlerde duyuracaklarını söyledi. Konuşmasında CHP’yi eleştiren Karaman, "CHP, 11 yıldır AKP'nin ABD'nin kontrolünde olduğunu ve dış güçlerin emriyle politika yaptığını söylüyor ama kendisi de Amerika'ya gidiyor. Oradan icazet alıp Türkiye'nin başına geçmek istiyor. Ey mübarek insan, AKP'yi 'ABD'yle işbirliği yapıyor' diye suçluyorsan niye Amerika'ya gidip, oradan icazet alıp yönetime sahip olmak istiyorsun?" diye sordu.
'HER KESİMLE GÖRÜŞECEĞİZ'
Yerel seçim çalışmalarını cemaatler, sivil toplum kuruluşuları gibi tüm kesimlerle görüşerek sürdüreceklerini anlatan Karaman, "Biz hiçbir ayrım yapmadan bütün cemaatlere, teşkilatlara ve sivil toplum kuruluşlarına gideceğiz. Bunlarla gerekirse istişare edeceğiz. Nasıl hizmet edeceğimizi görüşerek belediye programlarımızı tanzim edeceğiz" diye konuştu.
Karaman'ın konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.