BDP Şanlıurfa İl Başkanı Celalettin Erkmen, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Baydemir'in perşembe günü BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile birlikte kente gelerek, mitingle seçim çalışmalarına başlayacağını söyledi.
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Baydemir, perşembe günü BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile kente gelecek. Baydemir ile Demirtaş'ı karşılamak için hazırlıklara başladıklarını ifade eden BDP İl Başkanı Celalettin Erkmen, Şanlıurfa’da halk belediyeciliğini kurma hedefiyle yerel seçimlere hazırlandıklarını söyledi. Şanlıurfa’yı çok önemsediklerini belirten Erkmen, "Bize oy verecek ve vermeyecek her Urfalı mitingimizi dinlemelidir. Tercihini ondan sonra yapmalıdır. Genel Başkanımız tüm ilçe adaylarımızı da mitingle açıklayacak" dedi.
Katılımın yüksek olması için el ilanları dağıtıp mahalle toplantısı yaptıklarını ifade eden Erkmen, mitingde kentin bazı ileri gelen ailelerinin temsilcilerine de parti rozeti takılacağını kaydetti.