Ali Ümit ÜLKER/ KIRKLARELİ, () - SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye’nin geleceği için çok önemli olduğunu ifade ederek, "10 Ağustos'ta benim ülkemi yönetecek, benim ülkemi dünyaya karşı temsil edecek cumhurun tamamının reisi olacak kişiyi, vicdanımızın sesiyle gönlünden gelen sesi dinleyerek cumhurbaşkanını seçeceğiz" dedi.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kırklareli’ne geldi. Bakan Müezzinoğlu’nu Ak Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ile partililer karşıladı. Yapımı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesini gezerek incelemelerde bulunan Bakan Müezzinoğlu, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Daha sonra Kırklareli Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından Festival alanında verilen iftar yemeğini katılan Bakan Müezzinoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından büyük bir öneme sahip olduğunu söyledi. İlk kez halkın Cumhurbaşkanı seçeceğini hatırlatan Bakan Müezzinoğlu, "Bu ramazanın farklı bir atmosferi de ilk defa ülkemizde 10 Ağustosta Cumhurbaşkanını seçecek. Bu meydanda olan her vatandaşım 10 Ağustosta benim ülkemi yönetecek, benim ülkemi dünyaya karşı temsil edecek Cumhurun tamamının reisi olacak kişiyi vicdanımın sesi ile gönlümden gelen sesi dinleyerek aklımın analizleri seçecek. Bu seçimler ülkemizin geleceği adına, milletimizin geleceği adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde kardeşlik duyguları içinde kimseyi itmeden, kimseyi dışlamadan, kimseye kötü söz söylemeden, Ramazanın ve bu milletin değerlerine uygun bir şekilde kardeşlik duygularımızı ön plana alarak, herkesi kucaklayarak, birlikte muassır medeniyet seviyesinin üstündeki o hedeflere büyük bir millet olarak, büyük bir devlet olarak bizi götürecek. Bunun liderliğini yapacak Cumhurun reisini inşallah seçeceğiz. Bunun için bir birimizi kucaklamaya, birlikten güç doğar anlayışını pekiştirmeye el birliği ile sarılacak ve Ramazanın rahmetini ve bereketini ülkemizin ve milletimizin geleceğine rahmet ve bereket olması dualarıyla inşallah tamamlayacağız" dedi.
Konuşmasının ardından Ramazan çadırında orucunu açan Bakan Mehmet Müezzinoğlu yemeğin ardından, İstasyon Çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Ziyaretlerini tamamlayan Bakan Müezzinoğlu, Kırklareli’nden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI