MUĞLA’nın Bodrum İlçesi, Bitez Beldesi’nde, iki dönem belediye başkanlığı yaptığı partisi Anavatan’ın kapanmasının ardından görevine bağımsız olarak devam eden ve 2007 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan Remzi Güngör, Milliyetçi Hareket Partisi’ne (MHP) üye oldu. Bodrum İlçe teşkilatı’nda düzenlenen tören ile Güngör’e parti rozeti takıldı.

Remzi Güngör’e parti rozetinin takılması için düzenlenen törene, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, dördü de MHP’li olan Gündoğan Belediye Başkanı İbrahim Bilgi, Ortakent-Yahşi Belediye Başkanı Mehmet Onur Şahbaz, Mumcular Belediye Başkanı Birol Aydın ile Konacık Belediye Başkanı ve Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun ve partililer katıldı. Törende Güngör’e parti rozetini, İlçe Başkanı Başaran taktı.

MHP Bodrum İlçe Başkanı Başaran, “Bodrum’da 50 yıl ilerisini planlayan kadroların birleşerek yola çıktığı bir parti olarak bu etkinliği düzenledik. Bodrum altyapı, terminal, planlama, yol sorunu, eğitim ve sağlık sorunlarını çözemeden 2014 yerel seçimlerine girecek. 11 belediyeyken sorunların çözülemediği kabak gibi ortadayken, genişleyen görev alanı ile daha da zorlaşacak. Bodrum Belediye Başkan adayımız olan Mehmet Tosun’un arkasında bizlerle birlikte görev yapmak isteyen herkese kapımız açık demiştik. Bu çağrımıza Remzi Güngör’den destek geldi. Partimize üye oldu ve rozetini taktık, hayırlı olsun” dedi.

Remzi Güngör ise “Bitez Belediye Başkanlığı görevinden sonra 5 yıl aktif olarak görev almadım ama siyasetten uzak da kalmadım. Bodrum Yarımadası’nın geleceği için, faydalı olmak için MHP ailesine katıldım” dedi.