AK milletvekili ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in, yayladaki güreş meydanına adının verilmek istenmesini eleştiren AK Parti İstanbul milletvekili Enver Yılmaz'ı bayramlaşmak için geldiği Ordu'da İl Başkanlığı makam odasına aldırmadığı iddia edildi. AK Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada iddiaın asılsız olduğu savunulurken, milletvekili Enver Yılmaz konu hakkında yorum yapmak istemediğini söyledi.
AK Parti Ordu İl Teşkilatı tarafından, Kurban bayramının ikinci günü parti binasında bayramlaşma programı düzenlendi. Konferans salonundaki programdan sonra Ordulu olan AK Parti İstanbul Milletvekili Enver Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol'un odasında bulunan Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin ile görüşüp bayramlaşmak istedi. Kentteki yerel gazeteler ve sosyal medyada yer alan haberlere göre, Enver Yılmaz'a eski Bakan Şahin'in korumaları kapıda müdahale ederek odaya almadı. 
AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA: GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR
AK Parti Ordu İl Teşkilatı'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada iddiaların gerçeği yansıtmadığı savunularak şöyle denildi:
"Son günlerde sosyal medyada ve bazı basın organlarında çıkan haberlerde, İstanbul Milletvekili, 22 ve 23'üncü dönem Ordu Milletvekili, kurucu il başkanımız sayın Enver Yılmaz'ın bayramın ikinci günü il başkanlığı odasında bulunan bakanımız sayın İdris Naim Şahin’le görüşme isteğinde bulunduğu ve kasıtlı olarak makam odasına alınmadığı haberlerini üzüntü ile takip ettik. Bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. "
ADININ VERİLMESİNE KARŞI ÇIKMIŞTI
Milletvekili Enver Yılmaz ise, konuyla ilgili yorum yapmak istemediğini söyledi. Milletvekili Yılmaz, Aybastı İlçe Belediyesi Meclisi kararıyla 907 yıllık tarihi Aybastı Perşembe Yaylası güreş alanına eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in adının verilmek istenmesine tepki göstermişti.