Özkan TOKMAKOĞLU/ÇATALZEYTİN (Kastamonu), () - SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, pazar günü seçimlerin yenileneceği Kastamonu'nun Çatalzeytin İlçesi'nde birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Asla particilik nedeniyle ayrışan bir anlayışın mensubu olmamalıyız. MHP'li kardeşlerimiz de bizim kardeşlerimiz, CHP'li kardeşlerimiz de bizim kardeşlerimiz" dedi.
Bakan Müezzinoğlu, dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin miting yaptığı ilçede önce önce Kastamonu Üniversitesi Çatalzeytin Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Seyit Aydın'dan üniversite hakkında bilgi alan Bakan Müezzinoğlu, öğrencilerle de sohbet etti. Rektör Prof. Dr. Aydın, içinde Kastamonu'ya özgü yöresel ürünler bulunan sandığı Bakan Müezzinoğlu'na hediye etti.
Bakan Müezzinoğlu, Çatalzeytin Devlet Hastanesi'nde de inceleme yaptı. Hastane hakkında bilgi alan Bakan Müezzinoğlu, hastalarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. 
Daha sonra esnaf ziyareti yapan Bakan Müezzinoğlu, Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan platformda halka hitap etti. Çatalzeytin Meslek Yüksekokulu'nda gelecek yıl sağlıkla ilgili bölümlerin açılacağını belirten Bakan Müezzinoğlu, 1 ay sonra hekim atamasının ardından diyaliz merkezinin de açılışını yapacaklarını kaydetti. 12 yıldır Ak Parti'yi herkesin tanıdığını vurgulayan Bakan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:
"Bizim bir yönetim anlayışımız, yönetim felsefemiz var. İnsanımızı yaşatmak, devletimizi yüceltmek için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Asla particilik nedeniyle ayrışan bir anlayışın mensubu olmamalıyız. MHP'li kardeşlerimiz de bizim kardeşlerimiz, CHP'li kardeşlerimiz de bizim kardeşlerimiz. Onlara hizmet etmek de bizim boynumuzun borcu, siyasi anlayışımızdır. Milletçi olmak milletin tamamını sevmekten geçer. Halkçı olmak veya milliyetçi olmak, 77 milyonun yarınlarını bugünden daha güzel eylemekten geçer."
Bakan Müezzinoğlu, Ak Parti adayı Musa İhsan Uğuz'a oy isteyerek bitirdiği konuşmasından sonra ilçeden ayrıldı.

ÖT(EE/AAA) (FOTOĞRAFLI)