YEREL TV ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ilçelerdeki ziyaretlerinin ardından yerel bir televizyonun ödül törenine katıldı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonundaki törende Bakan Müezzinoğlu, yılın başarılı sürokratı seçilen Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’a, Edirne İşkur Müdürü Şengül Cildam’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ceylan, tava ciğer ustası Niyazi Yavuz ile yılın en başarılı sivil toplum örgütü seçilen TUSKON’a bağlı hizmet hareketine yakınlığı ile bilinen Balkan İşadamları Derneği’ne ödüllerini verdi. BİŞDER adına belge ve plaketi derneğin genel sekreteri Yasin Atik ile yönetim Kurulu üyesi Bener Şen aldı.
Ödül töreninde konuşan Bakan Müezzinoğlu, “Bizim devlet anlayışımız insanı yaşat ki, devlet yaşasın. İnsanı yücelt ki devlet yücelsin. Milleti yönetenlerin temel görevi var, insanımıza daha iyi hizmet sunabilmek. İnsanların koşullarını bugünden daha iyi yapabilmek. Yönetim anlayışımızda hükmetmek değil, hizmet etmek vardır. O nedenle bürokratlarımızdan istediğimiz vatandaşlarımızın dertleriniz paylaşmak ve sıkıntılarını azaltmak. Marifet iltifata tabidir, hak edene de iltifat etmekte cimrilik etmemeliyiz. Ödülü hak edenleri tebrik ediyoruz. Sivil toplum örgütünü ve değerli esnafımızı tebrik ediyorum. Tabi Sağlık Bakanı olarak sağlık alanından bir bürokratın ödül almasını da isterdim” dedi.
Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler ödül töreninin ardından aynı binadaki AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen’in proje tanıtım toplantısına katıldı.