HAKİMLER ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) yapısında değişiklik öngeren kanun teklifi görüşmeleri sırasında AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, şahsi twitter hesabından boş gözüken basın masasının fotoğrafını danışmanına çektirip, altına da 'Adalet komisyonu sakin bir ortamda çalışıyor. Kavga bitti medya gitti. Bundan sonrası basının spekülasyonudur.' yazısı yazıp paylaştı. Bunu gören basın mensupları ise duruma tepki gösterip, dakikalar sonra çalışırken çektikleri fotoğrafı aynı sosyal paylaşım sitesi üzerinden paylaştı.

AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu'nun danışmanı, yemek molasının ardından Adalet Komisyonu Salonu'nun arka kısmında bulunan basın masasının yanına gelip, masada bilgisayarları başında haber yazan gazetecileri karesine almadan, tablet bilgisayar ile 'basın' yazınını ve boş kalan kısmını çekti. Ardından da Uslu, twitter hesabından 'Adalet komisyonu sakin bir ortamda çalışıyor. Kavga bitti medya gitti. Bundan sonrası basının spekülasyonudur.' yazısı yazıp paylaştı.

Bunu gören gazeteciler ise, dakikalar sonra boş gösterilen masada çalışırken çektikleri fotoğrafı twitter hesaplarından paylaştı. Gazetecilerin tepki gösterdiğini gören Uslu, danışmanını tekrar gönderip gazetecileri çalışırken fotoğraflattı ve twitter üzerinden paylaştığı bu fotoğrafın altına ise 'Adalet komisyonu, vekillerimiz ve basın emekçileri ile çalışmalar devam ediyor.(bir yemek borcum oldu:)' diye yazarak paylaştı.