ADANA, () - MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki çatı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklediğini belirterek, "Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Cumhurbaşkanı seçileceğine inancımız tamdır, sonuna kadar desteğimiz yanında olacaktır" dedi.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Yılmaz,  İhsanoğlu'nun toplumun tüm kesimlerini kucaklayacak isim olduğuna ve kamuoyunda büyük destek bulacağına inandığını belirterek, "MHP olarak Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'na sonuna kadar destek olacağız" diye konuştu.
ADAYLIĞI İÇİN TBMM'DE İMZA TOPLANACAK
Saygın ve güçlü bir Türkiye için Cumhurbaşkanlığı seçiminin tarihi bir fırsat olduğunu belirten Yılamaz, şunları söyledi:
"Önümüzdeki günlerde TBMM'de imzaları toplayacağız ve Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı resmiyet kazanacak. Adaylık sürecinin resmiyete kavuşmasından sonra belirlenen program çerçevesinde kampanya fiilen başlayacak ve ülkenin her tarafında milletle buluşularak tarihi yolculuğa çıkılacak. Yüce milletimizi temsil eden bu makama adaylık hususunda farklı görüşlere sahip siyasi partiler arasında anlayış birliğinin oluşması ve toplumun her kesimini kapsayan büyük bir uzlaşmanın ortaya çıkması gerçekten önemli bir gelişme."

FOTOĞRAFLI