MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Manavgat Belediye Başkan adayı Raşit Doğan Enhoş, Beşkonak'ta bir araya geldiği köylülere söz verdiği gibi mal beyanında bulunduğunu söyledi.
MHP Manavgat Belediye Başkan adayı Raşit Doğan Enhoş, Manavgat merkez ve köylerde seçim çalışmalarını sürdürüyor. Beşkonak'ta köylülere hitap eden Enhoş, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in köylere yaptırdığı otobüs duraklarını eşleştirdi. Toplu taşımanın Büyükşehir Belediyesi'nin görevi olduğunu belirten MHP'li Enhoş, Manavgat Belediyesi'nin böyle bir hizmeti vermeyeceğini söyledi. Yılbaşından sonra otobüs hizmetinin başlayacağını duyduğunu kaydeden Enhoş, "Çok samimi söylüyorum, 30 Mart'a kadar buraya otobüs servisi koyarsa tamamınız o arkadaşa oy verin. Ama sizi kandırıyorsa da hesabını sorun" dedi.
MAL BEYANINDA BULUNDU
Konuşmasında mal varlığını da söz verdiği şekilde açıkladığına dikkati çeken Enhoş, kendisiyle beraber eşi, kızı, babası, annesi ve kız kardeşinin de mal varlığını açıkladığını söyledi. Mal varlığı konusunda taahhütname de imzalayarak seçmene dağıttığını anlatan Raşit Doğan Enhoş, "Dürüstlük herkeste olması gereken bir erdem" dedi.
ULUKAPI'NIN SU SORUNU
CHP ve AKP adaylarının da dürüst ve ilkeli davranarak mal beyanında bulunmasını talep eden Enhoş, vatandaşlardan, adaylardan herkesin hakkını, hukukunu koruyacaklarına dair yazılı teminat talep etmelerini istedi. Daha sonra Ulukapı Köyü'ne geçen Enhoş, bölgenin sorunları hakkında bilgi aldı. Ulukapı'nın su sorunu bulduğunu, konuya çocukluğundan beri vakıf olduğunu kaydeden Enhoş, "Ulukapı'nın su sorununu çözmek inşallah bana nasip olacak" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)