TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener, 30 Mart yerel seçimlerinde partisinin süpriz yapacağını belirterek, "Tahterevalli siyasetini sonlandırmak için inşallah 30 Mart’ta Türkiye’nin süpriz yapacak partisi MHP olacak" dedi.
TBMM Başkan Vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener partisinin Kırklareli ve ilçelerindeki seçim bürosu açılışlarına katıldı. İlk olarak Lüleburgaz İlçesi’ne gelen  Meral Akşener kalabalık tarafından karşılandı. Seçim bürosunun açılışını yapan Akşener daha sonra Babaeski İlçesi’nin Pehlivanköy ve Kavaklı beldelerini de ziyaret etti. Ardından Kırklareli’ne geçen TBMM Başkan Vekili Akşener partililerce davul zurna ile karşılandı. Burada, partisinin Kırklareli belediye başkan adayı Derya Bulut’a destek isteyen Akşener, seçim bürosunun açılışını yaptı.
Partililere seslenen Akşener, Başkan Erdoğan’ı eleştirerek, "Başbakan neden rahatsız olmuş biliyor musunuz? Hani andımızın başında ‘Ne nutlu Türküm diyene’ ve ‘varlığım Türk varlığına armağan olsun’ var. Ama bakan çocukları bunu diyebilir mi? Varlığım yeşil dolarlara armağan olsun diyenler bunu diyebilir mi? Geçen polisler, müdürler, savcılar sürülürken bir defa daha baktım andımıza. Bir yer daha rahatsız ediyor ‘Türküm, doğruyum.’ Bu kadar hırsızlığın olduğu, bu kadar hırsızlığı yapan bir Türkiye’de ‘Türküm’ zaten gıcık oluyorsun birde yanına ‘doğruyum’u koymuşlar. Türküm, doğruyum külliyen yanlış. Ne yaptı kaldırdı andımızı. Rahmetli Atatürk Türkiye’yi 14 yıl yönetti. Ey mübarek sen 11 yıldır iş başındasın. 17 Aralık’ta hırsızlık soruşturması başladı. Birinci gün geçti, ikinci gün ‘paralel devlet’ diye bir şey çıktı. Nur topu gibi bir paralel problemimiz oldu. Sen 11 sene ne yaptın? Kendini Atatürk ile mukayese ettin. Sağını solunumu görmedin. Onlarda 4.5 milyon dolar, 7 gemicik var. Bu tahterevalli siyasetini sonlandırmak için inşallah 30 Martta Türkiye’nin süpriz yapacak partisi MHP olacak" dedi.
Açılışın ardından Atatürk Spor Salonu’ndaki belediye başkan adayları ve meclis üyesi adaylarının tanıtım toplantısına katılan Meral Akşener, daha sonra Kırklareli’nden ayrıldı.