MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir, sanal sohbetlerle seçmenleriyle buluşuyor. Koçdemir, görüntülü konuşma yaptığı seçmenleriyle sanal olarak tokalaşıyor.
Gündüz seçim çalışmalarını sürdüren MHP Adayı Dr. Kadir Koçdemir, sosyal medya üzerinden her gün yüzlerce ailenin evine konuk oluyor. Her gün sabah saat 06.00’dan itibaren kenti dolaşarak vatandaşlarla tokalaşan Koçdemir’in akşamları bu buluşma ve tokalaşma adresi sosyal medya üzerinden sürüyor. Koçdemir'in internet üzerinden gerçekleştirdiği görüntülü buluşmaları sıcak ve renkli sohbetlere sahne oluyor. Koçdemir, "Seçim sistemi elektronik ortama taşınmadığı için sanal buluşmamız oy pusulasında mührü vurmanızla gerçek olsun. Onun için kendin için kentin için harekete geç. Hepsini geçin MHP'yi seçin" dedi.
YÜKSEK TEKNOLOJİ İLE AKILLI KENT
Bilişim teknolojisinin günlük insan yaşamının ayrılmaz bir parçası haline geldiğini ve durgun ekonomilere rağmen büyümesini sürdürdüğüne dikkat çeken Koçdemir, Bursa'da özellikle çocukların ve gençlerin internetle buluşması devrim niteliğinde özel projeler hayata geçireceklerini ifade etti. Koçdemir, "Hedefimiz her eve bilgi ve teknolojinin girmesi. Bu belediye hizmetlerinin önemli bir kısmını da kapsayacak. Artık belediye vatandaşın ayağına gidecek, dahası bilgisayarına girecek. Şehrin güvenliği artacak. Başta toplu taşıma, trafik olmak üzere vatandaş belediyesinin hizmetlerinden en üst seviyede faydalanacak. Sorunlar anında çözüme kavuşturulacak. Hepsinden önemlisi ise teklonoji ile birlikte vatandaş bilgisayarından mecliste, kendisi ve mahalllesiyle ilgili tüm kararlara katılım gösterecek. Ben yaptım dönemi sona erecek. Katılımcı demokrasi parmağınızın ucunda olacak" diye konuştu.