ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde, MHP İlçe Örgütü aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Çerçiler Düğün Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına MHP Antalya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Kemal Çelik, MHP Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız, MHP Antalya İl Başkanı Osman Çetin, MHP Kaş İlçe Başkanı İsmail Yılmaz, MHP Kaş Belediye Başkanı Adayı ve Ova Beldesi Belediye Başkanı Tevfik Taner, il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

2-B ARAZİLERİ SEÇİMDEN SONRA SATILACAK

Aday tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Kaş Belediye Başkanlığı'nı MHP'nin kazanacağını belirterek, bu iktidardan kurtulmanın yolu sandıktan geçiyor. Eğer, bu iktidar 30 Mart'ta bir ders almazsa, alamadığınız 2-B arazilerinizi seçimden sonra satacaklar. Bunu duyun. Çünkü alamadığınız o atalarınızdan kalan araziler, hazineye devrediliyor" dedi.

BÜYÜKŞEHİR YASASINI ANLATTI

Antalya İl Başkanı Osman Çetin ise "şunları kaydetti:

"İktidar, Büyükşehir Yasası ile daha hızlı hizmet verileceğini söylüyor. Millet tutacağı eli, yakında ister. Önünüzde bir belediye vardı. Şimdi vatandaş Kınık'tan, Ova'dan, Gömbe'den kalkıp Kaş'a gelecek. Bazı işleri için Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne gitmek zorunda kalacak. Böyle mi hizmet hızlı olacak. Büyükşehir'in geliri artacak deniyor. Kimin parasıyla. Köylüden alınacak yeni vergilerle. O nedenle, bu seçimde Türkiye'nin geleceğini belirleyeceksiniz. 30 Mart, bir dönüm noktasıdır. Yolsuzluğa, kanunsuzluğa dur deme günüdür. Bu iktidardan kurtulma günüdür. Demokrasinin ve kanun devletinin yeniden inşa günüdür."

ESNAFI ZİYARET ETTİLER

Törende, partiye katkılarından dolayı 20 kişiye plaket verildi. Partiye yeni katılan üyelere rozet takılırken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik ve MHP Kaş Belediye Başkan adayı Tevfik Taner partililere tanıtıldı. Törenin ardından başkan adayları Çelik ve Taner, partililerle birlikte esnafı ziyaret etti. (FOTOĞRAFLI)