GÖREVDEN ALINAN BAŞKANDAN SERT AÇIKLAMA
MHP Genel Merkezi tarafından yönetim kuruluyla birlikte görevden alınan Adapazarı İlçe Teşkilatı Başkanı Selçuk Taşdemir, yaptığı açıklamada, "Ülkücü kılıklı, gözünü hırs bürümüş sözüm ona dava adamlarına bu teşkilat mutlaka hesap soracaktır" dedi.
Taşdemir, yönetim kuruluyla birlikte düzenlediği basın toplantısında, Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe delegelerinin iradesiyle kongrede seçilen ilçe yönetiminin, bugün itibariyle genel merkez tarafından alınan kararla görevden alındığını, teşkilatın kolluk kuvvetleri marifetiyle kapatıldığını belirtti.
Kapatma kararının faks mesajıyla teşkilata bildirildiğini ifade eden Taşdemir şöyle devam etti:
"Adapazarı ilçe teşkilatı, seçildiğimiz günden bugüne kadar partimizi her zemin ve platformda başarı ve üstün gayretle temsil etmiştir. Eski ilçe başkanımızın belediye başkan aday adaylığıyla boşalan ilçe başkanlığı da parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince ilçe yönetiminin oy birliğiyle aldığı karar neticesinde tarafıma tevdi edilmiştir. Adapazarı ilçe yönetiminde hiçbir yönetici, kişiliğini ilçe yöneticiliği görevinden almamaktadır. Makamlar gelip geçicidir, önemli olan partimizdir. Göreve geldiğimiz günden beri yönetimimiz, bizden kaynaklı herhangi bir problem olmamasına rağmen , Ülkücülükle ve dava arkadaşlığıyla izah edemeyeceğimiz bir tutumla il teşkilatı tarafından bir dışlanmaya tabi tutulduğumuz da açıktır. Milliyetçi, ülkücü harekete hiçbir fayda getirmeyecek aksine seçimler yaklaşırken il teşkilatımızın genel merkezimize aldırdığı bu yanlış karardan dolayı partimizin Sakarya'da önemli bir darbe alacağı aşikardır. Sakarya'da Milliyetçi Hareket Partisi şahsi ikbal, kompleks ve hırslara kurban edilmektedir. Elbet gün gelecek Milliyetçi Hareket Partisi'ni Sakarya'da bu durumlara sokan ülkücü kılıklı, gözünü hırs bürümüş sözüm ona dava adamlarına bu teşkilat mutlaka hesap soracaktır."