Muhammet BAYRAM / ANKARA, () - CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Beypazarı'nda gerçekleştirdi. Mitingde AK Parti, CHP MHP bayraklarının bir arada olması dikkat çekti. Miting alanında toplanan kalabalık, AK Parti bayrağı, CHP bayrağı ve MHP bayrağını aynı anda açtı.

Beypazarı girişinde buluşan partililer, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ı coşkuyla karşıladı. Konvoy eşliğinde Beypazarı'na gelen Yavaş, miting öncesi Cuma Namazına burada kıldı. Cuma namazı sonrası miting alanına gelen Yavaş'ı, her partiden vatandaşlar, 'Hepimizin başkanı, Ankara'nın başkanı' sloganları ile karşıladı.

Belediye başkanının partisinin olmaması gerektiğini ve taraf tutamayacağını vurgulayan Yavaş, "İnşallah Beypazarı'nda en yüksek oyu bekliyorum ve inşallah sahip çıkacağınıza kalpten inanıyorum" dedi.

Geçtiğimiz dönemde Beypazarında Belediye Başkanlığı yapmış olan Yavaş'ın sevenleri, "İlçemizde partimize, Büyükşehir'de Mansur Yavaş'a oylarımızı veriyoruz" dedi. Miting sonrası sevenleri bozkurt işaretleri ve sloganlarla Yavaş'ı uğurladı.

() (MB) (FOTOĞRAFLI)