Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, () - CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, "Türkiye kötüye gidiyor. Demokrasi, ekonomik, insan hakları planında her bakımdan geriye giden bir ülke. Biz bunu tersine çevirmek istiyoruz" dedi.
CHP'nin Dış İlişkiler ve Yurtdışı Örgütlenmelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Loğoğlu, bugün Isparta'ya gelerek parti teşkilatını ziyaret etti, daha sonra esnafı dolaştı. CHP Isparta İl Başkanı Vedat Şenol, Belediye Başkan adayı Lütfü Çakmakçı ve partililer tarafından karşılanan Loğoğlu, Türkiye'nin gündeminde Ak Parti'nin içine soktuğu olumsuz ortamın, paraların ve ayakkabı kutularının olduğunu ancak kendisinin bu konulara hiç girmeyeceğini belirterek, şunları dile getirdi:
"Çünkü artık onları ezbere biliyorsunuz. CHP ne yapacak? CHP niçin iktidara gelmek istiyor? Ben size bunu anlatacağım. Şunun için; Türkiye kötüye gidiyor. Demokrasi, ekonomik, insan hakları planında her bakımda geriye giden bir ülke. Biz bunu tersine çevirmek istiyoruz. Biz Türkiye'yi demokratik bir ülke yapmak istiyoruz. Yaşam kalitesini yükseltmek, geliştirmek istiyoruz."
Türkiye kadar insanının, toprağının altının üstünün bu kadar güzel olduğu başka bir ülkenin bulunmadığını ifade eden Loğoğlu, "İktidarın halkına layık gördüğü bu gergin şiddet dolu, yolsuzluk dolu günlerden Türkiye'yi çıkartıp huzurlu, sakin bir Türkiye yaratmak istiyoruz. Bunun için iktidara talibiz. Bunun ilk basamağı da 30 Mart yerel seçimleri olacak" dedi.
Türkiye'nin kavgaya, gerginliğe, çekişmeye, çatışmaya ihtiyacı olmadığını dayanışmaya, birliğe ve huzura ihtiyaç duyduğunu söyleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, bunları yapabilecek partinin de CHP olduğunu kaydetti.

ME(SU/BT) (FOTOĞRAFLI)