İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 2009 yerel seçim öncesinde kullanığı 'İşimiz İzmir gücümüz İzmir' sloganı ve tanıtım filmi yerine, 2014 seçimleri öncesinde bu kez 'İzmirliyiz yaparız' sloganını kullanmaya başladı. İzmir’deki dev ekranlarda ve billboard’larda yer alan, merak uyandıran slogan çerçevesinde ileriki günlerde bazı projeler açıklanacak.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, seçim propoganda ve kampanyasına henüz başlamamasına karşın, 2009 yerel seçimleri öncesinde olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi yaptığı çalışmaları ve projeleri tanıtmak için harekete geçti. Hazırlanan yeni tanıtım çalışması kampanyasında Büyükşehir Belediyesi’nin yeni sloganı 'İzmirliyiz yaparız' oldu. 2009 yerel seçimleri öncesi 'İşimiz İzmir gücümüz İzmir' sloganı ile etkin bir tanıtım yapan Büyükşehir Belediyesi, bu kez de 'İzmirliyiz yaparız' sloganını aynı anda kentteki billboard’larda ve dev ekranlarda kullanmaya başladı. Bilbaordlara düz zemin üzerine sadece bu slogan yazılarak gelecek kampanya için merak yaratılmaya çalışılırken, herhangi bir imza veya logo konulmadı. Bazı otobüs durakları ve direklere de aynı slogan mini dövizler olarak konuldu. Kampanya beklenen etkiyi yarattı ve İzmirli'ler her yerde karşılarına çıkan bu sloganın kime ait olduğunu, arkasından neyin geleceğini merak etmeye başladı.
Bu arada sloganın, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın İzmirli olmamasına vurgu yapmak için seçildiği de öne sürüldü.