ANKARA () - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanlığı görevine yeniden seçilen Martin Schultz'u kutladı.
Kılıçdaroğlu kutlama mesajında, "Sosyal demokrat bir parti olarak CHP sizinle dayanışma halindedir. Demokrasi, hukukun üstünlüğü, temel özgürlükler ve sosyal adaletin Avrupa ve ötesinde yükselmesi için sizinle işbirliği halinde olacağımızı temin etmek ve başarılarınızın devamını arzuladığımı bildirmek isterim. Samimi duygularla" dedi.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Martin Schultz'a gönderdiği kutlama mesajı şöyle:
"Avrupa Parlamentosu Başkanlığına seçilmenizden dolayı sizi kalbi duygularla kutluyorum. Bu önemli göreve tekrar seçilmiş olmanız birleşik Avrupa vizyon ve idealine güçlü bağlılığınızı ve Avrupa Birliği Parlamentosu'nun başkanı olarak yaptığınız katkıların değerinin ne kadar takdir edildiğini göstermektedir. Sosyal demokrat bir parti olarak CHP sizinle dayanışma halindedir. Demokrasi, hukukun üstünlüğü, temel özgürlükler ve sosyal adaletin Avrupa ve ötesinde yükselmesi için sizinle işbirliği halinde olacağımızı temin etmek ve başarılarınızın devamını arzuladığımı bildirmek isterim. Samimi duygularla."