KILIÇDAROĞLU, BAŞKAN ADAYI DEVLET MEMURLUĞUNDAN İSTİFA ETMEDİĞİ İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLAMADI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce temaslarının ardından Sakarya'nın Kocaali ve Karasu ilçesine gelerek partisinin belediye başkan adaylarını açıklamak istedi. Ancak Karasu ilçesinde doktor olan adayın devlet memurluğundan istifa etmediği için adaylığını açıklamadan ilçeden ayrıldı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce'nin Akçakoca ilçesindeki temaslarının ardından Sakarya'nın Kocaali ve Karasu ilçelerine gitmek üzere yola çıktı. Kocaali ilçesinde Merkez Cami önünde bulunan bir kahvehanede mola veren Kılıçdaroğlu, yaklaşık 15 dakika süreyle buraya kalıp çay içti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Kalıçdaroğlu Kocaali ilçesinden ayrılırken, "CHP Kocaali Belediye başkan adayı Mithat Sarı'ya sahip çıkın. Çayınızı içtik hakkınızı helal edin. Size söz veriyorum bu ilçeye yeniden geleceğim" diyerek CHP otobüsüne binerek Karasu Belediye Başkan Adayını açıklamak üzere Karasu ilçesine geldi.
Ancak Kılıçdaroğlu burada partisinin Karasu Belediye Başkan adayı olarak adı geçen doktor Kerem Erksoy'un henüz hastanedeki görevinden istifa etmemesi nedeniyle adaylığını açıklayamadı. Kemal Kılıçdaroğlu toplanan kalabalığın 'Adayı açıkla' tezarühatlarına ise "Açıklayamam henüz istifa etmemiş" diyerek cevapladı. Kılıçdaroğlu daha sonra ilçeden ayrıldı.

Aziz GÜVENER/ KARASU,(Sakarya),()