ANKARA, () - CUMHURİYET Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Somalı ailelerin çocuklarını ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun Soma ziyareti sırasında tanıştığı Arslan ve Cin ailelerine mensup çocuklar,  Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi ediliyor. Madenci çocukları 2 yaşındaki Mertcan Cin ve 1,5 yaşındaki Mustafa Aslan'ın tedavileri ile ilgili Haberal'dan bilgi alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çocukların sağlığı ile ilgili endişe verici bir durumun olmadığını, gerekli tüm müdahalelerin Başkent Üniversitesi doktorlarınca yapıldığını görmekten mutlu olduğunu belirterek; "Eşim Selvi Hanım ziyareti sırasında tanışmış. aileler çocukların tedavileri ile ilgili endişe içinde olduklarını söyleyince burada bakımlarının yapılmasını Haberal sağladı. Çok şükür gerekli tüm müdahaleler zamanında yapılıyor. Kendilerine acil şifalar diledim. Umarım acı ve sıkıntıları büyümeden Soma'daki hayatlarına dönerler" dedi.

Soma temasları sırasında Selvi Kılıçdaroğlu'na eşlik eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya da hastane ziyaretine katıldı.

() (MV) (FOTOĞRAFLI)