FETÖ'nün 17 Aralık operasyonuna katılan polislerin tapelerini okuyan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Emniyet istihbaratta vatansever polislerimiz çalışıyor. Ülkenin bekası için çalışıyorlar. Bu ülke için çalışıyorlar." açıklaması tartışılıyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen "Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması"nda yaptığı konuşma gündeme oturdu. Bakanları Zarrab önünde diz çökmekle suçlayan Kılıçdaroğlu, Zarrab ile dönemin İçişleri Bakanı Gülen arasında olduğu iddia edilen telefon görüşmelerini okudu.
Kılıçdaroğlu'nun hemen ardından bu emniyet istihbarat polislerini "vatansever" olarak nitelemesi yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Tartışılan bu sözleri  "CHP hiçbir zaman şaşırtmadı" başlıklı köşesinde değerlendiren Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, şu ifadeleri kullandı:
"YULARINI KAPTIRDIĞIN FETÖ'CÜ ALÇAKLARA NASIL VATANSEVER DERSİN?"
(...)Bir kere FETÖ'cü alçakların tapelerini okudu. 17-25 Aralık kumpası FETÖ'cü emniyet yargı cuntasının işiydi. Amerika'da devam eden Reza Zarrab davasının temel hedefi Türkiye ve Cumhurbaşkanımız Erdoğan. Bunu en kör muhalifler bile görüyor. Türkiye'nin İran'la yaptığı haklı ticareti suçmuş gibi göstermeye çalışan Amerikalı savcı ve hâkimleri görüyoruz. Kılıçdaroğlu, Zarrab meselesi üzerinden güya AK Parti'ye gol atayım derken FETÖ'cülerin argümanlarına sarılıyor. FETÖ'cü kahpelerin illegal ve usulsüz elde ettikleri tapeleri delil diye sunuyor. Bir nevi FETÖ'ye hizmete devam ediyor. 
Sonra 17-25 Aralık'ı yapan alçaklara "vatansever" dedi. Pes ki pes! Yahu arkadaş, sen hükûmeti her türlü eleştir de, yularını kaptırdığın FETÖ'cü alçaklara nasıl vatansever dersin? Hükûmeti yıkmak için her türlü kumpası yapan emniyet yargı cuntasının FETÖ'cü unsurlarını övmeyi neyle izah edelim? İnsan bu tür durumlarda söyleyecek söz de bulamıyor. Tamam anladık partinin yönetimini FETÖ ele geçirmiş de, bu kadar belli etmeyin."
Cem Küçük'ün yazısının tamamı