CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Çankaya Belediye Başkan adayının tanıtım toplantısında konuşurken, Ankara'nın Türkiye'nin incisi haline getirileceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Bıktığımız düzenden sevineceğimiz düzene geçeceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız. Bilirsiniz haramilerin özellikleri vardır. Haramiler, bir çalarlar. Kimseye haber vermezler. İki yürütürken sıklıkla yalan söylerler. Biz yalan söylediğimiz zaman utanır sokağa çıkamayız. Ama bunlar her zaman söylerler. Ankara, bütün Türkiye'nin imrendiği başkent olacak" dedi.
"YAVAŞ KARDAŞIM YAVAŞ GELİYOR MANSUR YAVAŞ"
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş'ın 30 Mart'ta Belediye Başkanı seçilmesi halinde su, otobüs fiyatlarını düşeneceğini, her kesimi kucaklayacağını belirterek, "Türküsü de güzel, yavaş kardaşım yavaş geliyor Mansur yavaş" diye konuştu.
"ANKARA KAN KAYBEDİYOR"
Ankara'nın Paris, Londra, Tokyo ile yarışabileceğini belirten Kılıçdaroğlu, şöyle devamm etti:
"Biliyorum onun gözüne uyku görmüyor. Akşamları kabus gördüğünü de biliyorum. Ne kadar borçlandırdığını da biliyoruz. Ama Mansur başkan hesap vermekten korkmuyor. O Ankara için çalışacak. Ankara, neden Paris, Londra, Tokyo ile yarışmasın? Ankara'nın temiz, yürekli ve dürüst bir belediye başkanı olmadığı için böyle. Ankara kan kaybediyor."
"MANSUR BAŞKAN KAVGAYI SEVMİYOR"
Kılıçdaroğlu, "Sen 1 metrelik yeni metro yaptın mı? Kavgadan hoşlanıyor. Mansur Başkan ise kavgayı sevmiyor" dedi.
Akara'nın Türkiye'nin incisi haline getirileceğini ifade eden CHP lideri Kemal Kılıdaroğlu, şöyle konuştu:
"Ne kadar ilk varsa onları başlatanlar hep CHP'li başkanlar. Metro hayallerinde yoktu, kazmayı biz vurduk. Tercihli yolu onlar düşünemezlerdi bile. Bunu ilk uygulayan CHP'li belediye oldu. Ankara'yı Türkiye'nin incisi haline getireceğiz. Bıktığımız düzenden sevineceğimiz düzene geçeceğiz. Birleşe birleşe kazanacağız. Bilirsiniz haramilerin özellikleri vardır. Haramiler, bir çalarlar. Kimseye haber vermezler. İki yürütürken sıklıkla yalan söylerler. Biz yalan söylediğimiz zaman utanır sokağa çıkamayız. Ama bunlar her zaman söylerler. Ankara, bütün Türkiye'nin imrendiği başkent olacak."
 
HT(İD)