KILIÇDAROĞLU: BERABER OLMAK VARKEN NEDEN KAVGA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin bölünmemesi için gerekirse elimize silah alırız. Neden bölünecek Türkiye? Beraber olmak varken neden kavga? Türkiye büyük bir ülke hepimizin karnı doyar" dedi.

"RAPORU VEREN TÜBİTAK İSE BÜTÜN DÜNYA ALAY EDER"

Ses kayıtlarına ilişkin TÜBİTAK'ın verdiği raporu eleştiren Kılıçdaroğlu, "TÜBİTAK ne hale geldi. Başbakanın talimatı ile Başbakan'ın konuşmaları montaj. Korkuyorlar, raporu şimdi veremiyorlar. Raporu veren TÜBİTAK ise bütün dünya alay eder" dedi.

"SEÇİM MİTİNGLERİ YAPACAĞIZ BEN KONUŞACAĞIM"

Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlıklarına ilişkin Kılıçdaroğlu, "Biz miting yapacağız. Konuşmalar yapacağım. Ekmeleddin beyin daha fazla halkla iç içe olması gerekiyor" dedi.

"BESLEDİK KARGAYI O DA GELDİ OYDU GÖZÜMÜZÜ"

Kılıçdaroğlu, "Silahların büyük bir kısmı IŞID'in eline geçti. Biz besledik kargayı, o da geldi oydu gözümüzü. Şimdi pazarlıklar sürüyor. Nasıl bir sonuca ulaşır onu da bilemiyoruz. Pazarlıklar gizli kapaklı götürülüyor" dedi.

"OĞLU HABİRE MAL TAŞIYOR İSRAİL'E"

Hükümetin Ortadoğu politikasını eleştiren Kılıçdaroğlu, "Filistin, İsrail politikamız…para olunca bir sorun yok. Parayı seviyorlar bunlar. Oğlu habire mal taşıyor İsrail'e. Bakmayın siz öyle kavga, dövüş. Türkiye şu anda dış politika açısından en rahat taviz verebilecek bir konumdadır. Ve bu çok tehlikedir. Ortadoğu'nun şamar oğlanına döndüler" açıklamasında bulundu.

"TÜRKİYE'NİN BÖLÜNMEMESİ İÇİN GEREKİRSE ELİMİZE SİLAH ALIRIZ"

Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin bölünmemesi için gerekirse elimize silah alırız. Neden bölünecek Türkiye? Beraber olmak varken neden kavga? Türkiye büyük bir ülke hepimizin karnı doyar" ifadelerine yer verdi.