'ONUN  TERBİYESİ ODUR'
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın seçim meydanlarındaki uslübunu da eleştirerek, şunları söyledi:
"Başçalan, meydanlarda bana ağza alınmayacak şeyler söylüyor. Onunu terbiyesi odur. Rahmetli babam derdi ki; 'Oğlum sen doğru dur, yalan yanlış yapan belasını bulur' derdi. Allah’tan da belasını buluyor. Geçen gün beni eleştirmiş yine en ağır şekilde. 'Sen benim çocuklarıma nasıl yolsuzluk yaptı diyebilirsin?' diye konuşurken Allah büyüktür. Bana diyor, 'Sen benim evlatlarıma helal lokma yedirmediğim halde, haramdan bahsedecek kalitede değilsin' diyor. Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Sen çocuklarına helal yedirmiyorsun. Ben de söylüyorum, sen de söylüyorsun. Rabbim söyletiyor Rabbim. Sizin kılık kıyafetiniz üzerinden uzun süre siyaset yapıldı. Yok başı açık, kapalı bir sürü laf edildi. Ben sizlere bütün Türkiye’ye söylüyorum. Herkes duysun istiyorum. İster başı açık olsun, ister kapalı olsun, her annenin benim başımın üstünde yeri vardır. Ayrılık gayrılık yapmayacağız. İnancımız ne olursa olsun kimliğimiz ne olursa olsun, siyasi görüşümüz ne olursa olsun insan Allah’ın yarattığı en değerli varlıktır ve benim başımın üstende yeri vardır."
Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından partisinin Çorum Belediye Başkan adayı Kenan Nohut’u alandaki vatandaşlara tanıtarak destek istedi. Daha sonra miting alanından ayrılarak Amasya'ya hareket etti.

YK,YÇ(MS/SS) (FOTOĞRAFLI)