5 BİN KİŞİLİK İFTARA KATILDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana'nın merkez Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i ziyaret edip, organize edilen 5 bin kişilik iftar yemeğine katıldı. Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi'ne gelişinde kırmızı gül yağmuruna tutuldu. Burada partililer ve belediye personeli tarafından alkışlarla karşılanan Kılıçdaroğlu'na Belediye Başkanı Soner Çetin'in kızı Melike Çetin bir buket çiçek sundu. Başkanlık makamına geçen Kılıçdaroğlu'nun peşinden partililer akın etti.

SEVGİ SELİ

Makama çok sayıda kişinin girmesi nedeniyle Kılıçdaroğlu ve CHP kurmayları sıkıntılı anlar yaşadı. Başkan Çetin, Kılıçdaroğlu'na burada ziyaret anısına vazo hediye etti. Partililerin fotoğraf yarışına girmesi nedeniyle Kılıçdaroğlu makamdan ayrılıp, bir başka odada konuk edildi.

Kılıçdaroğlu daha sonra Çukurova Belediyesi'nce organize edilen 5 bin kişilik iftar yemeğine katıldı. Burada da partililer Kılıçdaroğlu'na yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Kılıçdaroğlu, milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Yemekte et kavurma, çorba, pirinç pilavı, tel kadayıf tatlısı ikram edildi.

KONSERE KATILMADI

Kılıçdaroğlu, daha sonra belediye bahçesindeki Onur Akın konserine katılıp, uçakla Adana'dan ayrıldı. Kılıçdaroğlu'nun konser etkinliğine katılmama nedeninin İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle ilan edilen 3 gün yas olduğunu belirtildi.

FOTOĞRAF