AK PARTİ'den Kemer Belediye Başkan aday adayı olan eski Belediye Başkanı Hasan Şeker, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

Kemer'de 1999-2009 yılları arasında 10 yıl süreyle ilçe belediye başkanlığı yapan Hasan Şeker, aktif siyaset hayatına son verdiğini söyledi. Yaklaşık 30 yıl önce adım attığı siyasi hayatına nokta koyduğunu açıklayan Kemer eski Belediye Başkanı Hasan Şeker, “Kemer için siyasetin çeşitli kademelerinde görev aldım. Kemer'in belediye olmasının ardından halka hizmetin hakka hizmet etmek olduğu bilinciyle çalışmak ve kentime bir şeyler katabilmek adına seçim yarışlarının içerisinde yer aldım. Siyasette en önemli ilkelerimden biri 'ben' kavramından uzak durmak oldu. Aktif siyaset yaşamıma noktayı koysam da Kemer'in daha güzel günler görmesi adına yapmam gereken ne varsa son nefesime kadar yapmaya hazırım" dedi.

HELALLİK İSTEDİ

Kemerlilerden helallik isteyen ve 'birazcık hakkım varsa da herkese helal olsun' diye konuşan Şeker, "Aktif siyaset yaşamıma noktayı koyma kararı verdim. Önümüzdeki yerel seçimlerde Kemer'in menfaatleri noktasında destekleyeceğimiz bir aday olacak. Ancak şu ana kadar ne böyle bir beyanımız nede bu yönde bir görüşmemiz olmadı. Bu nedenle söylentilere itibar edilmemesini istiyoruz" diye konuştu. (FOTOĞRAFLI)