ERBAKAN'IN ADINI TAŞIYAN ŞELALE TESİSLERİNİ AÇTI
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kozan Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kale Şelale Tesisleri'nin açılışını yaptı.
Bakan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada 11 yıllık AK Parti iktidarının büyük hizmetler de bulunduğunu, Türkiye'yi dünyada çok farklı bir yere getirdiği söyleyip, 230 milyar dolarlık ekonomiden 800 milyar dolarlık bir ekonomiye ulaştıklarını bildirdi.
Ekonomiyi büyütürken sosyal adaleti de arttırdıklarını da anlatan Bakan Yılmaz, şunları söyledi:
"Bu hizmetleri gerçekleştirirken, yalnız Adana'da tam olarak arzu ettiğimiz gerçekleşmedi. Merkezi yönetim olarak çok hizmetler yaptık. Sadece iki proje söyleyeyim size; Çukurova Havaalanı ve 1550 yataklı sağlık kampüsü... Bu iki projenin bedeli eski parayla 2 katrilyon (2 milyar) lira. Daha birçok hizmetlerimiz var. Ama bir konuda eksik kaldık. Nedir bu, yerel düzeyde, büyükşehir düzeyinde Ak Belediyecilik maalesef gerçekleşmedi. Şimdi 30 Mart'ta önümüzde bir seçim var. Bu büyük bir fırsattır. Bakın başkalarının yaptıklarını görüyorsunuz. Adana Büyükşehir'in yaptıklarını görüyorsunuz. Kısıtlı imkanlarla Kozan Belediyesi'nin yaptıklarını görüyorsunuz. Biz istiyoruz ki Adana tam anlamıyla bir AK belediyecilik görsün."
Yılmaz, 2 kez seçilen ve yeniden aday olan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın 'ustalık dönemini' yapabilmesi için de destek istedi.
Yılmaz, daha sonra Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş, İçişleri eski Bakanı ve İstanbul Milletvekili Abdulkadir Aksu, Adana Milletvekilleri Necati Çetinkaya ve Fatoş Gürkan ile birlikte tesislerin açılışını gerçekleştirdi.

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN (Adana), ()-