İZMİT (Kocaeli), ()- HAK ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, daha önce Türkiye'nin yolsuzlukta ilk 4'deyken şimdi ilk sıraya yerleştiğini söyledi, "Rezil rüsva olduk" dedi.
HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, partisinin il başkanlığını ziyaret etti, partililerle yaptığı görüşmenin ardından gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Pamukoğlu, yerel seçimlere gireceklerini, seçmene kırmızı ve beyaz kitapçıklarla projelerini tanıttıklarını söyledi. Pamukoğlu, Türkiye'nin gündemini oluşturan yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak, "Kırmızı ve beyaz kitapta çalışmalarımızı anlatıyoruz. Bunlar kimlerse ihtisas mahkemelerinde yargılanacak. Yargılamalarında zaman aşımı kalkacak. Yolsuzluk yapanların mal varlıklarına devlet el koyacak. Yolsuzlukta dünyada ilk 4’teydik ama son olaylardan sonra ilk sıraya yükseldik. Rezil rüsva olduk. Bu kitapçıklarda bunu anlatıyoruz. Diğer bir slogan ise ekmek ve huzurdur. Bu ülkenin ihtiyaçları da bunlardır" dedi.
Açıklamasında, "Biz HEPAR olarak yerel seçimlere katılıyoruz. Hedefimiz olabildiği kadar belediye başkanlığı ve meclis üyeliği kazanmak. Ama asıl hedefimiz HEPAR’ın oy gücünü herkese göstermek. Yerel seçimlerde azami oyu almak için elimizden geleni yapacağız. Halk tipi partiyiz. Halkın içinden gelen insanların temsil ettiği bir partiyiz. Halkçılığın gerçek anlamı budur" diye konuştu.

MB(MB/SS) (FOTOĞRAFLI)