KAYSERİ, () - MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, PKK'nın elinde füze olup olmadığını sordu.
Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Erdoğan'ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na verdiği soru önergesinde, PKK'nın füze sahibi olduğuna ilişkin haberlerin son günlerde kamuoyunu sıkça meşgul ettiğine dikkati çekerek, şu soruları yöneltti:
"Basın-yayın organlarında yer alan haberler doğru mudur? Kamuoyunda yer aldığı üzere terör örgütü füze sahibi ise bunlara nereden, ne zaman ve nasıl sahip olmuştur? Terör örgütünün elinde kaç tane füze bulunmaktadır? Bu silahların kullanımı ile ilgili eğitim kimler tarafından, nerede, ne zaman verilmiş, halen verilmekte midir?  27 Mayıs 2014 tarihinde Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi’nde 3 helikopterimizin iki kez kilitlenmesi olayının kamuoyu tarafından bilinmeyen detayları nedir?  'Terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Tasarısının' kabul edildiği böyle bir zamanda, terör örgütünün füze edinmesi hakkında neler düşünülmektedir? Terör örgütünün füzeleri her an kullanmaya hazır olduğuna dair Askeri İstihbarat tarafından hazırlandığı öne sürülen raporun dikkate alınarak neler yapılması planlanmaktadır?''