MHP Grup Başkanvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu Develi ve Yahyalı ilçelerini ziyaret etti. Halaçoğlu, Yeşilhisar ilçesi ziyaretinde bazı AK Partili yöneticilerin MHP'yi destekleyeceklerini söylediklerini öne sürerek, "Kimse hırsızlar ile beraber olmak istemiyor. Hükümete alternatif tek parti MHP” dedi.
MHP Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 2 gün sürecek Kayseri gezisi öncesi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy'la birlikte ilçeleri ziyaret etti. İlçe ziyaretlerinde MHP’ye karşı büyük sevgi gösterisinin bulunulduğu belirten Halaçoğlu, “Yeşilhisar ilçesine yaptığım ziyarette bazı AKP’li yöneticiler, seçimlerde MHP’yi destekleyeceklerini ifade ettiler. Çünkü kimse hırsızlar ile beraber olmak istemiyor” dedi. AK Parti’yi ciddiye almadığını ifade eden Halaçoğlu şöyle devam etti:
“Başbakan çığrından çıkmış durumda, ne konuştuğunu bilmiyor. Cumhuriyet Halk Partisi ise halen sorunlar ile uğraşmakta. Türkiye’de hükümete alternatif tek parti Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Biz ihlas ile yola çıkan partiyiz, kimseden icazet almayız.”

DÖ(OE/AK)(FOTOĞRAFLI)