ŞANLIURFA eski Valisi ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, mevcut belediye başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı ziyaret ederek, birlik ve beraberlik mesajını verdi.
Şanlıurfa Valiliği görevinden istifa ettikten sonra Başbakan Erdoğan tarafından AK Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı olarak gösterilen Celalettin Güvenç, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında mevcut Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti. Fakıbaba tarafından kapıda kucaklanarak karşılanan Celalettin Güvenç, 2014 Mart ayında yeni bir dönemin başlayacağını ifaden ederek şunları söyledi: 
"Sayın Başbakanımız büyükşehir belediye başkanı olarak bizi görevlendirdi. Bu kapsamda çalışmalara başladık. 10 yıl süreyle Şanlıurfa’ya özveriyle zor şartlarda hizmet eden Fakıbaba’ya burada teşekkür ediyorum. Allah’a şükür daha önce bu şehirde yaşanan birçok kötü olaylara fırsat verilmedi. Çok seviyle bir şekilde başkanımızla sarılarak, kucaklaşarak bir tanıtım yapmayı başardık. Bu anlamda sayın başkanımızın gösterdiği olgunluktan ötürü şehir olarak müteşekkiriz. Bugünde sayın başkanımıza ziyarette geldik. Bundan sonraki dönemde de biz Fakıbaba’nın tecrübelerinden istifade edeceğiz. Tecrübe çok kolay kazanılan bir şey değildir. Vizyon kazanmak uzun uğraşlar sonucu kazanılır. Bu anlamda güzel bir birliktelik partimiz içersinde yaşanıyor."
'HİÇBİR ÇATLAK OLMADAN ÇALIŞMALARIMI SÜRDÜRÜYORUZ'
Seçim çalışmaları kapsamında hiçbir çatlak ve farklı ses olmadan çalışmalarını sürdürdüklerinin dile getiren Güvenç, "Bugün başkanımızın tavsiyelerini alacağız. Bundan sonra da her zaman birlik ve beraberlik içersinde Şanlıurfa’ya hizmet yolunda çalışacağız. Bizim kavga etmeye lüksümüz yok. Milletin emanetleri bizim üzerimizde, milletin sorumluluğu hepimizin üzerinde, bu sorumluluğun gereğini yerine getirecek, olgunlukta olmak zorunluluğundayız. Millet bizden kavga beklemiyor. Hizmet ve dayanışma bekliyor" diye konuştu.
FAKIBABA: YENİ BAŞKANA SORUNSUZ BELEDİYE BIRAKMAK İSTİYORUM
Celalettin Güvenç’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Ahmet Eşref Fakıbaba ise şöyle konuştu:
"Ben başkan adayımıza ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Onlara başarılar diliyorum. Benim amacım 1 Nisan’a kadar samimi bir şekilde yeni gelecek başkanlarımıza sorunsuz mahalleler bırakmak, bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah kazanan Urfa’mız ve halkımız olacaktır. Başkan adayımıza yürekten teşekkür ediyor başarılar diliyorum."