CHP'Lİ ASLANOĞLU UNUTULMADI

TBMM Genel Kurulu'nda AK Parti, MHP ve HDP Milletvekilleri, CHP sıralarına giderek, CHP İstanbul Millevekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun hayatını kaybetmesi nedeniyle taziyelerini iletti.Genel Kurul'da, Aslanoğlu için 1 dakika saygı duruşunda bulunuldu.

TBMM Genel Kurulu başlamadan önce salona gelen CHP milletvekilleri, CHP sırasının ilk masasına geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu'nun fotoğrafı ile Soma'da yaşanan maden faciası nedeniyle baret ve karanfil kondu. Bakanlar ile AK Parti, MHP ve HDP'li milletvekilleri CHP sıralarına giderek Aslanoğlu'nun ölümüyle ilgili üzüntülerini iletti ve başsağlığı diledi.

TBMM Genel Kurulu ise saat 15.00'da TBMM Başkanvekili Sadık Yakut yönetiminde başladı. Genel Kurul'da ilk olarak geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu ile 1 dakika saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından gündem dışı konuşmalara geçildi. Söz alan milletvekilleri Soma'da yaşanan maden faciasıyla ilgili konuşmalar yaptı.

() (FK) (FOTOĞRAFLI)