Ahmet Hamdi ÇİÇEK/GAZİANTEP, ( )- GAZİANTEP'te, MHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, beraberindeki partililerle birlikte AK Parti'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin'i ziyaret ederek başarılar diledi.
MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, beraberindeki partililer ile birlikte öğleden sonra AK Parti İl başkanlığını ziyaret etti. MHP heyeti, burada AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin tarafından karşılandı. MHP heyetine ziyaretten dolayı teşekkür eden AK Parti İl Başkanı Uzer, "Seçim dönemini güzel bir tavırla başlattık. Geçen hafta çok güzel ziyaretler yaptık. MHP'li değerli arkadaşlarımız da bugün partimizi ziyaret etti" dedi.
Hayatında ilk defa AK Parti İl Binası'na geldiğini söyleyen MHP'li Erzin, "Sayın başkanımıza ve Fatma Şahin'e geçen hafta bize yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Biz de karşılık olarak ziyaret ettik. İnşallah güzel bir seçim geçiririz" diye konuştu.
Yaşanan güzel ortamdan dolayı herkese teşekkür eden Fatma Şahin ise "Biz, bize yakışanı yapmamız lazım. Millet her şeyi görüyor. Hizmetten iktidar çıkıyor" şeklinde konuştu.