BAŞKAN ADAYI VE MİLLETVEKİLLERİ ELELE HALKI SELAMLADI
AK Parti İl Binası önüne gelen Milletvekilleriyle Büyükşehir Belediye Başkan adıyı Mehmet Sekmen elele tutuşarak halkı selamladı. Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ'ın konuşmasının ardından iki dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Ahmet Küçükler kürsüye çıktı. 10 yıllık görev süresi boyunca herhangi bir yanlış yapmadıklarını söyleyen Ahmet Küçükler, "Allah'a hamd olsun ki bize güvenen sizleri, partimizi yere baktırtacak, hiçbir yanlışımız, kötülüğümüz, arsızlığımız, hırsızlığımız olmadı. Bundan sonra sayın başkan adayımız Mehmet Sekmen'le birlikte inşallah seçimlere kadar gece gündüz, ev ev kapı kapı, köy köy gezeceğiz. AK Partimizi inşallah bu şehirde çok iyi bir noktaya getireceğiz. Türkiye'de birinci yapacağız" dedi.
SİZLERİ MUTLU ETMEYE ÇALIŞACAĞIZ
Erzurum'da doğduğunu ancak İstanbul'da büyüdüğünü anlatan Mehmet Sekmen ise partililere yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Kazandığımız deneyim ve tecrübeyle sizlere hizmet etmeye geliyoruz. Söz konusu olan vatansa, şehrimse, insanımsa herşey orada biter. Bunun için koşarak yeni hizmetler yapmaya geliyoruz. İnşaat ve imar hizetlerimiz şehrimizde devam edecek. Yasa gereği artık şehrin sınırları il sınırlarından başlıyor. Köy, kasaba, ilçeler ve şehrimiz yerel hizmetlerden en modern şekilde yararlanmaya devam edecek. Değişimi arkadaşlarımız başlattı biz devam ettireceğiz. Sportif, kültürel ve sosyal hizmetlerimiz de devam edecek. Sizlerin sıkıntıları için belediyede danışmanlıklar oluşturacağız. Sorunları yakınen takip edip sizleri mutlu etmeye gayret edeceğiz."

(NK(KS/AAA)(FOTOĞRAFLI)