Ercan KOLKU/EMET (Kütahya), () - KÜTAHA'nın Emet Belediye Başkanı Ak Partili  Mustafa Koca, partisinden istifa etti. Koca, bazı sosyal paylaşım sitelerinde kendisi hakkında usulsüzlük yaptığı iddiaların ortaya atıldığını, bu konuyu yargıya taşıdıklarını söyleyerek "Cumhurbaşkanlığına layık görülen liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize zarar vermemek için istifa ediyorum" dedi.
Emet İlçesi'nde 2 dönemdir Ak Parti'den belediye başkanı seçilen Mustafa Koca, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Hakkında bazı sosyal paylaşım sitelerinde usulsüzlük yaptığı iddiaları bulunulduğunu belirten Koca, yazılı açıklamasında şöyle dedi: 
"Bir süredir sosyal paylaşım sitelerinde şahsımla alakalı yapılan çirkin ve karalamaya yönelik saldırılar sebebiyle; yıllardır davasına inanarak mücadele ettiğim ve her zaman mensubu olmaktan gurur duyduğum Adalet ve Kalkınma Partisi'nden, Cumhurbaşkanlığına layık görülen liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize zarar vermemek için istifa ediyorum. Bizler bunları kimlerin hangi amaçlarla yaptıklarını gayet iyi biliyoruz. Emetli hemşerilerimizle asla alakası olmayan bu şahıslarla Türk adaleti önünde hesaplaşacak, aklanarak yeniden partimize, dava arkadaşlarımızla mücadelemize devam etmek için en kısa zamanda partimize geri döneceğiz." 

FOTOĞRAFLI