DENİZLİ Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için son günlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in ismi kamuoyunda konuşulmaya devam ederken, partinin Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Adnan Keskin’in Denizli’den aday olması bize gurur verir" dedi.
CHP, birçok büyükşehir de adaylarını belirlerken, Kazım Arslan ve Nadi Kılıçarslan’ın aday adayı olduğu Denizli’de hala adayını açıklamaması kafaları karıştırdı. Son günlerde Denizli kamuoyu CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağını konuşuyor. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Adnan Keskin’in Denizli’den aday olmasını genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu uygun bulursa biz de bu kararı sonuna kadar destekleriz. Keskin’in aday olması bize gurur verir. Adnan Keskin aday olacak yada olmayacak diye net konuşmak zor" dedi.
CHP’de adaylar arasında adı geçen baro eski Başkanı Adil Demir ise genel merkezin kendisine görev verip, aday yapması durumunda buna hayır demeyeceğini ancak gönlündeki adayın Adnan Keskin olduğunu söyledi. Demir, "Adnan Keskin Denizli’den aday olursa seçimi çok farklı kazanırız. AKP’nin Ege’deki tek kalesi olan Denizli’yi sosyal demokratlar yönetir" dedi.