Kırşehir'de Selahattin Demirtaş'ın düzenlediği HDP mitinginde karşıt görüşlü gruplar arasında arbede çıktı. Polis yaşanan arbedede tarafları ayırabilmek için göz yaşartıcı gaz kullandı.
"ŞEHİTLER ÖLMEZ, VATAN BÖLÜNMEZ"
 
Selahattin Demirtaş'ın miting alanına geldiği sırada, bir grup Demirtaş'ı protesto etti. Selahattin Demirtaş konuşurken miting alanı yakınlarında bulunan protestocu grup, "Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez" sloganları attı. Çevik Kuvvet ekipleri de alanda bulunanlar ve protestocu grup arasında etten duvar ördü.
 
POLİS MÜDAHALE ETTİ
 
Selahattin Demirtaş'ın konuşmasının bitmesi sonrasında, mitingden dağılanlar ve protestocu grup arasında arbede çıktı. Polis ekipleri yaşanan arbedeye göz yaşartıcı gazla müdahale etmeye devam ediyor.
 
HDP BAYRAKLARINI YAKTILAR
 
Kırşehir'de HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın mitingi öncesinde başlayan ve sonrasında arbedeye dönüşen olaylar sonrasında HDP seçim büroları önünde güvenlik önlemleri alınırken, protestocu grup HDP bayraklarını yaktı.
 
 HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın konuşmasından sonra miting alanından ayrılanlar ve protestocu grup arasında çıkan arbede, polis ekiplerinin müdahalesi sonrasında daha fazla büyümeden önlendi. Yaşanan olaylar sonrasında, Kırşehir Alperen Ocakları Başkanı Ercan Zengin, "Türklük duygusunun hakim olduğu bir ortamda karışıklık olmuştur. Yaşanan olaylarda fevri davranan gruba karşı polisle birlikte bizler de müdahale olmaması yönünde telkinlerde bulunduk. Yaşanan olaylarda sorumluluk kesinlikle bize ait  değildir" diye açıklama yaptı.
 
  Miting alanında bulunan HDP'liler kontrollü bir şekilde tahliye edilirken, protestocu grup ile karşı karşıya gelmemeleri için polis ekipleri büyük çaba sarf etti. Olaylar, protestocu grubun miting alanındaki HDP bayraklarını yakmasıyla son buldu.