Kamil ATALAY/MANAVGAT, () - SAADET Partisi Manavgat Belediye Başkan adayı İlhami Demiral ve sanayi esnafını ziyaret ederek destek istedi.
Saadet Partisi Manavgat Belediye Başkan adayı İlhami Demiral, Manavgat Sanayi sitesinde esnafları ziyaret etti. Kendilerinin de birer esnaf olduğunu ve bu anlamda sıkıntıların neler olduğunu çok iyi bildiğini belirten Demiral, esnafla fikir alışverişinde bulundu. Sanayi bölgesinin ve gelecekte organize sanayinin de yeterli olmayacağını belirten Demiral, belirlenen uygun bir yerde daha geniş bir sanayi bölgesi kurulması gerektiğini söyledi.
Sanayi sitesine yeterince hizmetin gelmediğini aktaran Demiral "Başta yolların daha düzgün hale getirilmesi, çevre düzenlemesi yapılması lazım. Sanayi esnafımıza destek vereceğiz. Onların yanında olacağız. Manavgat Sanayi Sitesi'ni de güzelleştireceğiz" dedi. Esnaf ile iç içe olacağını, esnaf ve vatandaşların sorunlarıyla ilgileneceğini belirten Demiral, belediyeyi halka yöneteceğini, kapılarının herkese açık olacak anlayışla belediyecilik hizmeti vereceğini vurguladı. (FOTOĞRAFLI)