BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan tarafından adaylığı açıklanan Çorum Belediye Başkanı AK Partili Muzaffer Külcü, bugün geldiği kentte mehter takımı eşliğinde karşılandı.
Dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da açıkladığı başkan adaylarından biri olan Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bugün kentteki Organize Kavşağı’nda partililer tarafından karşılandı. Başkan Külcü, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile birlikte alkışlar ve 'Çorum seninle gurur duyuyor' sloganları eşliğinde karşılandı. Otobüsle belediye binasına gelen Başkan Külcü, burada toplanan yaklaşık 3 bin kişiyi selamladı. Mehter takımı eşliğinde belediye önündeki kalabalığı selamlayan Başkan Külcü, ezilme tehlikesi geçirdi. 
Kendisini karşılayanlara hitaben bir konuşma yapan Muzaffer Külcü, "Geride bir 5 yıl bıraktık. Hem şahsım hem belediye ekibimiz için tecrübe dolu 5 yıl oldu. Yaptıklarımızdan ve yapmadıklarımızdan, yapamadıklarımızdan çok dersler çıkardık. İnşaallah ikinci dönümemizde daha dikkatli, özenli olacağız. Daha iyi planlama yapacağız. Biz insanız, beşeriz, şaşarız, farkına varmayabiliriz. Bunların hepsi bizim içindir. Önemli olan bir parmağı iki defa ısırtmamaktır. Çıkarttığımız derslerle beraber ikinci dönemimiz bugün olduğundan çok daha başarılı olacaktır" dedi.