CHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özgür Özel ve Turgutlu Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Cengiz Ulman’a destek vermek için Ankara’dan gelen 16 milletvekili, seçmenle buluştu.
CHP’den Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Özgür Özel ve Turgutlu Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Cengiz Ulman’a destek için gelen vekiller Manisa ve Turgutlu adaylarına oy istedi.
CHP’nin Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Malatya Mİlletvekili Veli Ağbaba, İstanbul Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt, Mahmut Tanal, Aykut Erdoğdu, Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, M.Hilal Kaplan, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İzmir Milletvekilleri Mustafa Moroğlu, Alaattin Yüksel, Hülya Güven, Aydın Milletvekili Osman Aydın, MUğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Manisa Milletvekili Hasan Ören, Sakine Öz ve Özgür Özel Turgutlu’da seçmenleri ile sohbet etti. Milletvekilleri AK Parti’nin bu seçimde istediğini bulamayacağını söyleyerek, CHP’nin ise belediye seçimlerinden zaferle çıkacağını iddia etti. Seçmenler arasına giren milletvekillerinden en fazla ilgiyi Kamer Genç gördü. Seçmenlerin yoğun ilgisi nedeniyle Genç, ezilmekten son anda kurtuldu.
Tuncel YILMAZ / TURGUTLU, ()
FOTOĞRAF