Ferah IŞIK, Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, () - CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin, seçim çalışmaları için geldiği memleketi Denizli’de seçmenden destek istedi. Esnaf ziyareti yapan Keskin, vatandaşın dertli olduğunu söyleyerek "Ekonomi, Başbakan’ın iddia ettiği gibi iyi değil" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin dün geldiği Denizli’de 4 gün boyunca çeşitli ziyaretlerde bulunacak. İlk olarak Bayramyeri ve Kaleiçi’ne giderek esnaf ve vatandaşlarla görüşen Keskin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kazım Arslan ile Merkezefendi ilçesi adayı Arif Balkanay’a milli piyango bileti aldı. Adnan Keskin, bir çiçekçiden de çiçek alarak partili kadınlara verdi.
Bayramyeri esnafı ve vatandaşlardan yerel seçimler için destek isteyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, "Esnafımız, vatandaşımız dertli. Ekonomi, Başbakan’ın iddia ettiği gibi iyi değil. Siftah yapmadan dükkanını kapatan esnafımız var. Esnaf ve sanatkarımız ciddi sıkıntılar içinde" diuye konuştu.
DEĞİŞİME İHTİYAÇ VAR
Adnan Keskin, vatandaşların yerel ve genel yönetimde ciddi bir değişiklik beklentisi içinde olduğunu savunarak şöyle devem etti:
"İktidar ne kadar inkar ederse etsin gerçekleri örtemez. 'Saldırarak savunma' taktiğiyle hareket ediyor. Olayları ne kadar saptırırsa saptırsın, vatandaşlarımız yaşanan kirlilikten, yolsuzluklardan, haksızlıklardan, ciddi bir rahatsızlık içinde. Bunu gözlemledim. Bu seçimler, olumsuzluklardan kurtulma seçimi olacak. Bütün yurttaşlarımız, ülkemizin suç üretme atölyesine döndüğünün farkında."

FI(İÖ/COŞ) (FOTOĞRAFLI)