İZMİR’de CHP’li gençler, İnsan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında Erkin Koray’ın 'Fesupanallah' ve Ajda Pakkan’ın 'Sana ne kime ne' şarkıları eşliğinde dans ederek, iktidara mesaj verdi.
İzmir’de CHP’li gençler, 10 Aralık’ta başlayan İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası nedeniyle düzenledikleri etkinlikte dans ederek, insan hakları ihlallerine dikkat çekti. CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Karaoğlu tarafından düzenlenen etkinliğe, Parti Meclisi Üyesi Hüseyin Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı merhum Ahmet Piriştina’nın eşi Mine Piriştina, oğlu Levent Piriştina, kızı Zeynep Piriştina Subaşı ve torunlarının yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi girişinde toplanan CHP’li gençler, üzerinde 'Düşünce özgürlüğü', 'Din özgürlüğü', 'Çocuk gelinlere hayır', 'Özel hayatıma dokunma', 'Güvenli seçim sistemi', 'Fişlenmeye, dinlenmeye hayır', 'Doğru haber alma hakkı', 'İşçi ölümlerine hayır', 'Vicdan özgürlüğü' yazılı beyaz tişörtler giydi.
Gençler, Erkin Koray’ın 'Alemin keyfi yerinde yine maşallah. Bize de bir gün kader güler güler inşallah. Böyle gelmiş böyle gidecek korkarım valla. Yok mu çaresi dostlar fesupanallah' şarkısı ile Ajda Pekkan’ın 'Hür doğdum hür yaşarım. Kime ne kime ne. Köle miyim sana ben sana ne sana ne. Zararım kendime kime ne kime ne, Sen bak kendi derdine sana ne sana ne' sözlü şarkıları eşliğinde dans etti. İzmirliler’in de ilgiyle izlediği dans gösterisi, Melike Demirağ’ın 'Arkadaş' adlı şarkısının hep birlikte söylenmesiyle sona erdi.