CHP Demre ilçe örgütünün, belediye başkan adayı olarak Yusuf Kapar'ın ilan edilmesinin ardından Beymelek Beldesi'nde yaptığı ilk gece toplantısı mitinge dönüştü.
CHP Demre ilçe yönetimi ve partililer, yaklaşık 75 araçlık konvoyla Beymelek Belde örgütüne geldi. Binaya 100 kişi girebilirken, dışarıda da 300 civarında kişi kalınca toplantı açık havada yapıldı. Yaklaşık 400 kişilik grubun toplantısı açık hava mitingine dönüştü.
CHP Demre İlçe Başkanı Selçuk Çetin, burada yaptığı konuşmada, CHP olarak Demre'de bazı sıkıntılar yaşadıklarını, adayını en geç belirleyen parti olduklarını belirtti. Çetin, "Ama ilk toplantısı gece mitingine dönüşen parti olduk. Bazı illerin birçok ilçesinde daha birçok partinin adayı belli değil. Biz bu toplantıda görüldüğü gibi en hızlı yola alan parti olacağız. Çünkü biz CHP'yiz. Biz köklerini Kuvayi Milliye'den alan bir gücüz" dedi.
Demre Belediye Başkan adayı Yusuf Kapar da "Bu topluluğu görünce, bu işi CHP olarak başaracağımıza inancım bir kat daha arttı. Biz daha iyisini yapmak için, yaşanılır bir Demre yaratmak için yola çıktık. Bu yoldaki gücümüz sizsiniz. Birlik içinde, dirlik içinde, dürüst bir belediye yönetimi oluşturmak için buradayız" diye konuştu.

(FOTOĞRAFLI)