CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayram tatili için geldiği Muğla’nın Bodrum İlçesi’de bugün Mazı Köyü’ne geçip, kahvaltı yaptı, mandalin bahçelerini gezdi, köylüler ve tatilcilerle sohbet etti.
Yalıkavak Beldesi’nde eşi Selvi Kılıçdaroğlu, kızı Azime Aslı Nadir ve torunu Duru Nadir ile tatil yaptığı butik otelden, bu sabah saatlerinde dışarı çıkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı Mazı Köyü Sahili oldu. Cennet koydaki 'Kayabaşı Restoran'da kahvaltı yapan Kılıçdaroğlu, daha sonra Hüseyin Kıran Kahvehanesi'ne geçti. Burada çay içen Kılıçdaroğlu, bir süre köylülerle sohbet etti.
Son olarak ise evli, 3 çocuk, 6 torun sahibi, 66 yaşındaki Hatice Kıran’ın mandalina ahçesini gezen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, mandalina ve nar topladı. Kılıçdaroğlu, 45 yıldan bu yana CHP’li olduğunu belirten Kıran’a, şöyle dedi:
"Burası tam bir cennet. Asırlarca ranta karşı direnmişsiniz. Direnmeye de devam edin. Sadece kendiniz ve çocuklarınıza yatırım yapın. Zeytini, inciri, narenciyeyi, bu ürünlerle geçimini sağlayan köylüyü unutanlara, oy istemeye geldiklerin önüne bu güzellikleri önüne koyun ki belki anlarlar, oy değil mandalina verin gönderin."
Mazı Köyü’nde tatil için bulunan Ankaralı bir aileyle de ayak üstü sohbet eden Kılıçdaroğlu, öğle saatlerine doğru oteline döndü. Bir süre de otelin bahçesinde torunu Duru Nadir ile yürüyüş yapan Kılıçdaroğlu, bugün Aydın Ayaydın ve Bülent Kuşoğlu ile çalışarak geçirdikten sonra yarın Ankara’ya dönecek.
Kılıçdaroğlu’nun partisinin il ve ilçe örgütlerine bile Yalıkavak’a geleceğini haber vermediğini belirten Aydın Ayaydın, "Gelişmeleri sakin ve soğukkanlılıkla izliyoruz. Kılıçdaroğlu, bayramı tatilden çok çalışarak geçirdi. Dün ve bir de bugün sabahtan dışarı çıktı. Artık, kendisinin dışarı çıkma gibi bir programı yok" dedi.