CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Çilsal, seçim çalışmaları kapsamında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti, projelerini anlattı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen Çilsal, "Ne olur bizi sevme sayın Başbakanım. Seveceksen de uzaktan sev. Çünkü kimi sevdiysen tarumar oldu" dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Doğru Yol Partisi (DYP) eski milletvekili Osman Çilsal, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarına projeleri hakkında bilgi veren Çilsal, medyanın seçim sürecinde dengeyi çok iyi koruması gerektiğini söyledi.
1991 yılından beri siyasetin içinde olduğunu ve değişik kademelerde görev yaptığını ifade eden Osman Çilsal, "Vatandaşlarımız iyi düşünsünler ve sadaka toplumu haline getirmek isteyenlerle, alın teri toplumu isteyenleri iyi değerlendirip, bu önemli tablonun altını çizerek yani düşünerek oy kullansınlar" diye konuştu.
'BAŞBAKANIM BİZİ UZAKTAN SEV'
Konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a da seslenen Çilsal, Başbakan’ın kimi sevdiyse o kişinin tarumar olduğunu iddia ederek, şunları söyledi:
"Öyle bir seviyorsun ki Allah muhafaza. Esad’ı sevdin, evinde misafir ettin adam tarumar oldu. Ülkemize kimler geldi. Kimi öpseler başına bir şey geldi. Kaddafi’yi öptüler adam yok oldu. Mursi’yi sevdin adam yok oldu. Sevme. Beni sevmesini istemiyorum Sayın Başbakanın. Ya da seviyorsun yeter, seni uzaktan sevmek aşkaların en güzeli diyoruz ya. Azıcık uzaktan sev."

CZ(OE/COŞ)(FOTOĞRAFLI)