Süheyla GÖZDERELİLER / YALOVA, () - CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, 1 Haziran’da yenilenecek Yalova belediye başkanlığı seçiminde partisinin adayı Vefa Salman'a destek için Yalova'ya geldi.
CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve partililerle birlikte Gazipaşa Caddesi'nde vatandaşla tokalaşan ve sohbet eden Hamzaçebi, buradan cuma namazını kılmak için Merkez Camisi'ne geçti. CHP heyeti burada emekli polis memuru Hamit Bozkurt’un cenazesine de katılarak ailesine baş sağlığı dileklerini iletti.
Cami bahçesinde vatandaşlarla tek tek tokalaşan, bu sırada Yalova’da bulunan ve aynı camiye cuma namazını kılmak için gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin yanına giden Hamzaçebi, selam vererek tokalaştı. CHP’li İnce ise çay ocağında vatandaşla yaptığı sohbette, "Ne güzel sokak aralarında bakanlar geziyor. Ama 1 Haziran akşamı bunların hepsi gider. Biz kalırız Yalovalı olarak" dedi. Ardından Bakan Güllüce ve CHP’li Akif Hamzaçebi, camiye girerek cuma namazını kıldı.
SG(FK/COŞ) (FOTOĞRAFLI)