AFYONKARAHİSAR Birinci Küçük Sanayi Sitesi esnafı, kendilerini ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'yı kurban keserek karşıladı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında Birinci Küçük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Kurban keserek Çetinkaya'yı karşılayan esnaf, önce dua etti ardından kurbanın kanı Çetinkaya'nın alnına sürüldü. Esnafla tek tek tokalaşan ve sohbet eden Çetinkaya, şikayetlerini ve isteklerini dinleyerek not aldı.
ESNAFIN EKONOMİNİN CAN DAMARI
Küçük esnafın ekonominin can damarı olduğunu ve istihdamın sağlanmasında önemli rol oynadığının belirten Çetinkaya, "Vatandaşlarımızın ve esnafımızın istek ve beklentileri doğrultusunda kendimize bir yol haritası çiziyoruz. Bugün olduğu gibi yarın da esnafımızla istişare içinde olacağız. Her zaman söylediğim gibi ben değil, biz olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sanayi esnafımızın zor şartlar altında çalıştığını bilincindeyiz" dedi. Çetinkaya'ya MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve partiler eşlik etti. (FOTOĞRAFLI)